Înscriere


Centrul pentru Strategii de Dezvoltare a Tineretului desfășoară în perioada Mai – Octombrie 2016 proiectul “CURSA CULTURALĂ 2016”

2

Considerăm că inițiatia de față propusă de noi spre finanțare este un experiement socio-cultural care generează experiențe necesare tineretului comunității locale, crescând nivelul consumului de cultură al acestora. Proiectul în sine este un Treasure Hunt.

Proiectul si-a propus să le ofere tinerilor timișoreni şansa de a-şi redescoperi oraşul şi, ȋn acelaşi timp, de a se distra alături de persoane noi, ȋn ȋncercarea de a găsi “comoara culturală a Timișoarei”, pe baza unor indicii, ghicitori si jocuri care le-au pus la incercare creativitatea, inteligenta si spiritul de echipa.

Proiectul este finanțat de către Primăria Municipiului Timișoara și de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, cu sprijinul Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

Proiectul se înscrie în calendarul de activități al programului CHECK-OUTimișoara – Capitala Tineretului din România 2016.

Participarea la proiect se face pe baza unei selecții în urma completării următorului formular:

https://goo.gl/forms/usysGIWM94Jkwwi81